Kind jonger dan 4

Ieder kind is welkom op onze school. Wel is ons aanname- en toelatingsbeleid erop gericht dat groepen niet te groot worden, wat kan betekenen dat er een wachtlijst is voor bepaalde groepen. Wij streven naar een groepsgrootte per 1 februari van gemiddeld 25 leerlingen (totaal aantal leerlingen 200) en een maximale groepsgrootte van 28 leerlingen.

Wanneer uw kind tweeëneenhalf is, kan het worden ingeschreven worden bij ons op school. Voordat we een kind inschrijven is er vaak eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de directeur en een rondleiding door de school. U kunt dan vragen stellen, de kinderen aan het werk zien en de sfeer proeven. Dit duurt ongeveer een uur en is bij voorkeur op een ochtend, van 9.00 uur tot 10.00 uur. U kun hiervoor een afspraak maken door een mail te sturen naar administratie@k4o.nl of ons even te bellen (0348-564490).
 
Wanneer u uw schoolkeuze heeft gemaakt en uw kind wilt inschrijven op Klavertje 4, kunt u het inschrijfformulier invullen en online versturen. Dit kan zowel voorafgaand als na afloop van het kennismakingsgesprek.

In het geval van een wachtlijst geldt dat broertjes en zusjes voorrang hebben en altijd worden geplaatst. Wanneer er meerdere kinderen op de wachtlijst staan, zullen wij loten.